TimeCenter

Olika typer av spa

Sök efter ett mysigt spa i Stockholm Boka ett spa på endast 60 sekunder!
Stockholm

Olika typer av spa

Det finns en organisation kallad ISPA (International Spa Association) som gett sig på att formulera en definiton av begreppet Spa, som minst sagt har varit ett flytande begrepp under ganska lång tid. Eftersom ett psa kan se väldigt olika ut från en plats till en annan så har man valt att låta definitonen röra upplevelsen man ska erhålla från ett spa. Det låter ungefär så här: "Personlig tid till avslappning, reflektion, förnyelse och glädje.".

ISPA har utsett sex kategoriseringar av spa:n: dagspa, destinationsspa, kryssningsspa, clubspa, medicinskt spa, källspa och resortspa.

Välja spa

När man ska välja spa så ska man givetvis utgå från de behov och önskemål man har. Vill man åka på en fullfjädrad spaupplevelse så gör man bäst i att boka in sig på en helg (minst) på en sparesort i vacker natur. Man kan ofta hitta erbjudanden för just sådana alternativ och det är ett perfekt sätt att spendera kvalitetstid antingen bara med sig själv eller någon/några som man står nära. Ett annat alternativ där är att åka på kryssningsspa eller destinationsspa.

Om man vill iväg på spa av medicinska skäl så åker man till ett källspa eller ett medicinskt spa. Det finns ämnen i de naturliga källorna som gör underverk för ledvärk och reumatism, bland annat.

På ett dagspa kan man checka in för en enstaka behandling och några timmars välförtjänt avkopplling mitt i en stressig vardag. Just dett ablir allt mer populärt i storstäder som Stockholm.

Boka din spaupplevelse idag

Hitta ditt perfekta spa i Stockholm och boka nu på en gång. TimeCenter gör processen till en barnlek!

Boka in dig på ett spa i Stockholm!


 Om TimeCenter  
© 2018 TimeCenter